Ga naar de inhoud

Over ons

Den Boergondiër is een ambachtelijke hoeveslagerij sinds 2012. Wij, Chris en Debby hadden al sinds 2007 onze eigen varkenshoeve. Vanuit een interesse voor lekker eten startten we, na een uitgebreide opleiding, onze eigen hoeveslagerij. We namen de slagerij in de Heimeulenstraat over en leerden in de praktijk hoe we u als beste kunnen dienen in de slagerij. Nu zijn we klaar voor een volgende stap in ons avontuur. Een nieuwe winkel met gloednieuwe werkruimte met veel plaats voor de lekkerste gerechten en vleeswaren.

We zijn een jong bedrijf dat garant staat voor een (H)eerlijk stukje vlees rechtstreeks van de eigen hoeve tot de consument. Met een vernieuwende toets worden ook traditie en ambacht hoog in het vaandel opgedragen. Zo beschikken we over een speciaal op maat gemaakte “bbq-smoker”.

Door continu te streven naar het beste, zowel op de boerderij als in de slagerij, leveren wij enkel kwaliteitsproducten waar we zelf 100% in vertrouwen en trots op zijn. Zo proberen we zowel dier als mens een boergondisch leven te bieden.

Voor uw barbeques, breugeltafel, koud en warm buffet bent u bij ons aan het juiste adres.